• +47 51 65 05 00
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Salto

Salto

Clay by Salto

Clay er et skybasert elektronisk låssystem for små og mellomstore virksomheter som gir alle parameter på fleksibilitet i adgangsstyring et ekstremt løft.
Clays sanntidsrapportering til Clay App forener kontroll og bekvemmelighet ved å kombinere en intuitiv programvareplattform med en maskinvare av høy kvalitet og smart design, som kan installeres hurtig og enkelt — alt i en brukersentrert modell hvor all betaling er forbruksbasert.

Clay er et banebrytende produkt som gir små og mellomstore virksomheter trådløs elektronisk adgangskontroll. Det gir ekstrem funksjonalitet, ytelse og fleksibilitet.For eksempel trenger du ikke å installere programvare. Samtidig er omkostningene langt lavere enn for kablede elektroniske produkter.

Clay representerer muligheter som slett ikke er tenkelige innenfor tradisjonelle mekaniske systemer.

Clay by SALTO representerer en egen harmonisk avrundet produktportefølje som inkluderer det bærende element ClayIQ samt langskilter, sylindre, Clay Repeater, Clay veggleser/dørkontroller, Clay Brikke, online-konto My-Clay.com og Clay Mobil App. ClayIQ finner selv veien til sin egen Sky, og med tilføyelse av opptil 3 Clay Repeatere vil rekkevidden på opptil 40m mellom ClayIQ og låser gi rekkevidde til et stort kontor. Hver ClayIQ kan styre 16 dører. Brikkene er sikret med AES-algoritmer og er dermed umulige å klone. Du styrer det hele via din egen konto på My-Clay.com og du kan også når som helst og hvor som helst foreta justeringer og endringer i sanntid. Ekstremt funksjonelt, enkelt og billig. Og 100% trådløst.

Det årlige abonnementet koster 165€ og gir deg 5 ClayIQer og 50 brukere, hvoretter hver ny bruker koster 2€. Dermed er alt meget oversiktlig, meget enkelt og du får en type administrasjon som tidligere var helt utenfor rekkevidde for små og mellomstore virksomheter.

Finn ut mer:
GDPR Privacy Policy


Tilbake

Date

19. desember 2018

Categories

Adgangskontroll