ASSA ABLOY

Lås og beslag med høy kvalitet fra Assa Abloy

Enkelt og sikkert

Hos Assa Abloy finner vi alt vi trenger for å holde folk, varer og informasjon både trygge og funksjonelle; fra låser og nøkler til automatiske dører og adgangskontroll. Uansett bransje, utfordring og budsjett – vi har kunnskapen og produktene for et enklere og tryggere liv.

Sikkert – og stilrent

Låsen skal være praktisk når du er hjemme og sikker når du er borte. Her finnes mange varianter – og hjemmekomfortable løsninger gjør det for eksempel enkelt å åpne og låse døra fra innsiden.

Men det er ikke bare praktisk og sikkert som er viktig. Låsen må også være fin på døra. Utviklingsavdelingen og designerne ved Assa Abloy har lagt seg i selen sammen med arkitekter for å skape låser og beslag som harmoniserer med nordisk arkitektur. Vi er sikre på at du finner noe interessant her.

Stilig – og variert

Ønsker du en personlig variant på dørvrideren? Noe som passer til en annen estetikk enn 2020-årene? Vi tilbyr et bredt sortiment dørvridere og håndtak. Klikk på denne knappen for å se Assa Abloys produktsortiment:

 

FORHANDLER AV SALTO SYSTEMS OG ASSA ABLOY

Gode produkter er halve jobben.

Vi har nære samarbeid med flere hovedleverandører. Ofte velger vi Salto Systems eller Assa Abloy. Begge leverer høy kvalitet på sine produkter – Salto på adgangskontrollsystemer og Assa Abloy på alt det andre: låskasser, motorlåser, elektriske sluttstykker og mye annet. Produktene brukes både i hjem og til hoteller, forretningsbygg og industri.

Vi er «Salto-partnere» og er faktisk de som leverer mest fra Salto per ansatt i hele Norge.

Assa Abloy​

Låskasser, motorlåser, elektriske sluttstykker m.m.​

Salto Space​

Frittstående og lukket system. Både kablet og trådløst, smart adgangs­kontroll­system.​

Logo for Salto KS

Salto KS​

Skalerbart og fleksibelt. Skybasert og smart adgangs­kontroll­system. Best i klassen!​

Skolebarn ved låsen

ekey

Når kvalitet og design skal matche inngangsdøra, er ekey foretrukket.