SALTO Space​

SALTO Space​

Både online og offline.

SALTO Space er en fullt integrert, standalone adgangskontroll-plattform. Systemet er nettbasert og gir sømløs adgang til alle dører i enhver bygning på en effektiv, fleksibel og sikker måte. Online og offline. Og det snakker med de aller fleste andre systemer.

Fullt integrert og sømløst, sier du?

Vi vet det høres voldsomt ut. Men poenget er at SALTO Space leverer en smart plattform for adgangskontroll som også er designet for å fungere uten kabler. Dermed trenger du ikke å koble noen adgangspunkter i bygningen – og vipps, kan du beholde alle de originale dørene og låsene på plass.

Når låsen er sjefen.
SALTO Space sørger for alle fysiske sikkerhetsbehov gjennom batteridrevne og trådløse smarte låser. Denne teknologien tillater låsene å lese, motta og skrive informasjon via et kryptert og sikkert data-on-card system som utnytter mulighetene til RFID lese- / skrive-teknologi.
Enkelt å utvide, lett å administrere.

Si farvel til mekaniske nøkler og låseskift. SALTO data-on-card-teknologi leverer den mest teknologisk avanserte, elektroniske adgangskontrollløsningen i markedet – ledningsfri og nøkkelfri.

Vokser med behov. Systemet er designet for å tilpasse seg og vokse med dine behov, fra bare én dør til hundrevis av dører med tusenvis av brukere.

Administrer adgangskontrollen for alle fasilitetene dine rett fra skrivebordet. Sjekk batteristatus, informasjon om brukerhendelser og dørovervåking med bare noen få klikk.

Og i tilfelle nettverksfeil fortsetter SALTO Space adgangskontrollnettverk å fungere sømløst via SALTOs data-on-card core-teknologi.

FORHANDLER AV SALTO SYSTEMS OG ASSA ABLOY

Gode produkter er halve jobben.

Vi har nære samarbeid med flere hovedleverandører. Ofte velger vi Salto Systems eller Assa Abloy. Begge leverer høy kvalitet på sine produkter – Salto på adgangskontrollsystemer og Assa Abloy på alt det andre: låskasser, motorlåser, elektriske sluttstykker og mye annet. Produktene brukes både i hjem og til hoteller, forretningsbygg og industri.

Vi er «Salto-partnere» og er faktisk de som leverer mest fra Salto per ansatt i hele Norge.

Assa Abloy​

Låskasser, motorlåser, elektriske sluttstykker m.m.​

Salto Space​

Frittstående og lukket system. Både kablet og trådløst, smart adgangs­kontroll­system.​

Logo for Salto KS

Salto KS​

Skalerbart og fleksibelt. Skybasert og smart adgangs­kontroll­system. Best i klassen!​

Skolebarn ved låsen

ekey

Når kvalitet og design skal matche inngangsdøra, er ekey foretrukket.