Vi hjelper med mangt –

Hjem / Tjenester

VÅRE TJENESTER

– spesielt alt som har med lås å gjøre.

Reparere den gamle låskassen i huset ditt på Storhaug? Eller ta service og oppfølging på høyteknologiske adgangssystemer på Haugaland Næringspark? Eller montere fjernstyrt kodelås på et landsted for utleie i Sokndal? Fra å reparere og ta service, til montering og justering – vi tar jobben.

SLIK GJØR VI DET

Bytte lås i bolig

Kanskje har du kjøpt en eldre bolig? Også låser blir gammeldagse. Vi oppdaterer låsene og gir deg sjelefred.

Eldre hus – men nytt låsesystem

Selv eldre hus som trenger å beholde de eldre låsenes estetikk, kan ha moderne låsesystemer. Mye av teknologien flyttes mer og mer over i selve nøkkelen, slik at låskassen kan beholde sin nette og lekre utforming. Og motoriserte låser gir ofte bedre systemer.
Spør oss om låsesystem – også for eldre boliger

Åpning av dører

Joda, noen ganger går ting i vranglås. Også dører. Vi holder gjerne døra åpen for deg.

Men er det nøkkelen – eller er det låsen?

Når døra ikke går opp, kan det handle om noe så enkelt som at batteriene i din elektriske lås har tatt kvelden, og du trenger hjelp til å få åpnet og byttet. Eller er det nøkkelen som ikke går rundt i låsen? Ofte er det ikke selve nøkkelen som er problemet, det kan like gjerne være slitasje i selve låskassen. Dette finner vi raskt ut når vi kommer ut på stedet.

Bare ring oss – vi kommer så fort vi kan.

Installasjon av låser

Har du kjøpt en lås og trenger hjelp til å installere den? Eller går døra ikke så smooth som du ønsker? La oss ta en titt!

Trege dører? Men raske menn!

Å installere ny lås kan vi kalle oss ekspert på. Ofte møter vi en kunde som har kjøpt en Yale Doorman (eller tilsvarende) som de ønsker å få installert. Er døra av standard, nyere type, har vi fast pakkepris på dette – 2500,– (ink. mva)

Og er døra treg, sørger vi for at den glir som den skal igjen. De aller fleste syns dette rett og slett er en deilig opplevelse – og en irritasjon mindre i hverdagen.

Sikre eneboligen

Hjemmet er stedet vi kan være helt oss selv. Gode gjester og venner, en god bok eller en god film. Og når vi ikke er hjemme, ønsker vi ikke ubudne gjester.

Lang erfaring

Vi har lang erfaring med forskjellige systemer for sikring av bolig. Vi anbefaler at du velger den låsen som passer din livsstil. Skal den være mekanisk eller elektronisk? Og med forsikringsgodkjente (FG) produkter gjør du det vanskeligere for innbrudd og øker sikkerheten for både eiendom, hjem og de du er glade i. Vi tilbyr alt fra fjernstyrte åpningssystemer for håndverkeren som skal inn, smarte løsninger for barna og bestemor – og sikringssystemer for deg når du er bortreist. Eller mekaniske nøkler som passer som hånd i hanske.

Behold skjorta på – for det koster ingenting å få en befaring av oss. Sammen finner vi løsningen som passer akkurat ditt hjem.

Bedrift

Adgangskontroll i bedriften kan være lett – eller komplisert. Vi foretrekker lett. La oss hjelpe med det.

Lett og trygt – i stedet for komplisert og uoversiktlig

Vi har lang erfaring med installasjon av adgangskontrollsystemer, og service og vedlikehold i etterkant. Vi har for eksempel installert nye systemer i en rekke hoteller og har mange avtaler med borettslag og sameier. Vi vet hva som funker, og hvordan et system bør være – og ikke være. 

Inviter oss på gratis befaring. Vi tror vi har noe å fare med.

Borettslag /­ sameie

En rekke sameier og borettslag legger sin sjelefred i våre hender. Det tar vi på største alvor og sørger alltid for gode systemer og enkle avtaler.

Faste avtaler bør være enkle å forholde seg til

Vi syns faste avtaler er en god ting. Det gir kunden enkel oversikt over budsjettene sine, det gir orden i systemene – og vi kan legge en fornuftig rute for vedlikehold. 

Men selvsagt tar vi mange enkeltoppdrag. Det er også utfordrende og kjekt og gir en fin avveksling. 

I mange tilfeller er vi også sidekicken til vaktmesteren på huset, for det skal noe til for en vaktmester å være fullt oppdatert på alle typer låser og adgangssystemer.

Kanskje en avtale for ditt borettslag / sameie kan være en god løsning? 

Invitér oss på gratis befaring

Befaring er alltid gratis. Dermed får vi oversikten – og kan gi deg oversikten etterpå.

Konsultasjon

Har du et allerede et system som du ønsker å endre noe på uten at det koster skjorta? Vi lar deg beholde skjorta – og gir heller gode råd.

FAQ

Vanlige spørsmål

Hvor mye koster det å installere ny lås?

Det kommer helt an på låsen, men som en tommelfingerregel gjør vi det slik: Hvis du har kjøpt en ny Yale Doorman, monterer vi den gjerne for deg. Har du en standard dør, er pakkeprisen 2.500,– (ink. mva). Timeprisen er ellers: 890,– (+ mva)

Hvor ofte bør man installere ny dørlås?

Hvis du kjøper nytt hus, bør du bytte lås. Ellers er det sjelden nødvendig. Låser som går på batterier, derimot, bør sjekkes iallfall én gang i året.

Nøkkelen går ikke rundt i låsen?

Noen ganger går bare ikke nøkkelen rundt i låsen, og det føles som hundre-og-ett er ute. Kall oss inn på saken! Det er ikke lett å si hva som er galt uten å ta det i nærmere øyensyn – og det gjør vi gjerne!

God tilgjengelighet.

Vi er overalt med bilene våre og kanskje er vi i nærheten av deg når du trenger oss. Ta en telefon og hør med oss.

Vi har også kontor på Sola i samme lokale som SES Elektro AS, og du er mer en gjerne velkommen til å komme innom og ta en prat.
Ring oss først slik at vi er tilstede for anledningen!