SALTO KS

SALTO KS

Nøkkel som tjeneste

SALTO KS er en enkel, skalerbar og fleksibel skybasert smart adgangsløsning som passer bedriftens behov i dag og i morgen. Den er best i klassen på sanntidsfunksjoner for adgangskontrollsystemer.

Sanntidsfunksjoner, sier du?

Det høres kanskje voldsomt ut. Men det vi i praksis gjør, er å forenkle styringen og øke påliteligheten og stabiliteten, slik at funksjonene og ytelsen blir merkbart høyere. Det vi gjør med dette systemet er rett og slett ikke mulig med tradisjonelle, mekaniske adgangssystemer. Du vil bli positivt overrasket.

Salto IQ
Ingen programvareinstallasjon

Alt du trenger, er en SALTO trådløs smart dørlås, en IQ og en online enhet som har tilgang til internett.

Dermed er scenen satt for mange forskjellige måter å åpne dører på, inkludert ved hjelp av digitale nøkler, som f.eks. en smarttelefon. Løsningen fungerer godt for alle typer bygninger og gir avansert sikkerhet og fjernstyring gjennom den skybaserte plattformen.

Fordeler

Enestående kontroll over alle funksjoner i nettappen eller mobilappen. Full oversikt, lås opp eksternt eller blokker brukere på farten. Alle dører, brukere og steder er administrert fra ett sted. Lett å integrere med andre programvareplattformer.

Ingen bekymring for sikkerhetskopiering, vedlikehold eller fysiske serverbehov.

Analyser verdifulle data. Du kan følge med på hvem som går hvor og når. Du kan til og med angi varsler for spesifikke hendelser, slik at du alltid er oppdatert. 

Og skulle den fysiske nøkkelbrikken, kortet eller tag-en bli stjålet, er det ikke nødvendig å bytte ut eller oppdatere dørlåsen. Bare blokker koder eller brukeradgang og tilordne nye – fra hvor som helst i verden.

FORHANDLER AV SALTO SYSTEMS OG ASSA ABLOY

Gode produkter er halve jobben.

Vi har nære samarbeid med flere hovedleverandører. Ofte velger vi Salto Systems eller Assa Abloy. Begge leverer høy kvalitet på sine produkter – Salto på adgangskontrollsystemer og Assa Abloy på alt det andre: låskasser, motorlåser, elektriske sluttstykker og mye annet. Produktene brukes både i hjem og til hoteller, forretningsbygg og industri.

Vi er «Salto-partnere» og er faktisk de som leverer mest fra Salto per ansatt i hele Norge.

Assa Abloy​

Låskasser, motorlåser, elektriske sluttstykker m.m.​

Salto Space​

Frittstående og lukket system. Både kablet og trådløst, smart adgangs­kontroll­system.​

Logo for Salto KS

Salto KS​

Skalerbart og fleksibelt. Skybasert og smart adgangs­kontroll­system. Best i klassen!​

Skolebarn ved låsen

ekey

Når kvalitet og design skal matche inngangsdøra, er ekey foretrukket.