Om oss og om lås

Hjem/ Om oss

Opplåst siden 2014.

I 2014 hadde en gruppe låsesmeder lyst til å teste markedet som selvstendig næringsdrivende. Ja, hvorfor ikke? De hadde vært ansatt hos en annen låsesmed i en årrekke, men ville gjerne gjøre det på sin måte. Da er det godt å ha gode venner og gode kontakter! 

Og veldig gode kontakter fant de hos Sola Elektro. Sammen med Trond Andersen og Bjørn Inge Sanne derifra, startet Bjørn Johnsen opp med sine gode venner Stian og Glenn. Siden har de andre to gått over i annen virksomhet – og Bjørn Johnsen er nå daglig leder. To nye ansatte er på plass, og dette stødige dreamteamet er hele tiden på farten.

Fra kokk … til låsesmed!

Det er ikke så rart at Bjørn driver med det han gjør. Eller jo, litt rart, kanskje? For han startet som kokk på Sola Strand Hotel, hvor faren, Jan Johnsen, drev hotellet i flere tiår. Det var kanskje farens gründerblod han kjente i årene da han startet Rogaland Lås, for med en livslang interesse for mekanikk og koblinger, var det som om dette yrket og faget trakk i ham.

I dag er han i tillegg sensor for lærlinger, samtidig som han og de andre på teamet er genuint interessert i dette faget – som stadig utvikler seg.

God service, ettermarked og privatmarked

Vi har hele tiden hatt som filosofi at vi skal levere god service. Ikke sjelden overtar Rogaland Lås servicejobben etter at store leverandører har vært inne og installert større systemer. Med vår lille og dyktige stab er vi veldig fleksible, ja, vi er rett og slett kløppere til å feilsøke, koble og utføre god service. Både på privatmarkedet og bedriftsmarkedet.

Teamet i Rogaland Lås i dag – klare for å takle alle låsbare utfordringer! Her med Terje til venstre, daglig leder Bjørn i midten og Frode til høyre.

Vår filosofi

Nøkkelen til hjertet

Logonøkkel

Å starte for seg selv er en stor beslutning, og da er det veldig godt å ha familien med på laget. Bjørn Johnsen spurte derfor datteren, som på den tida var 7 år, om hun ville tegne det som skulle bli selskapets logo. 

Nøkkelen vår representerer dermed vår menneskelige side – at alt vi gjør, gjør vi for å skape en tryggere og bedre hverdag for familiene våre og for oss alle. Vi vet at vi er med og holder nøkkelen til et godt liv i våre hender.

ANSATTE

Våre ansatte

Ring oss for en prat om lås! Vi har mye god service på hjertet.

Bjørn Johnsen

Daglig leder og faglært låsesmed

Terje Christensen

Faglært låsesmed

Frode Bråstein

Tekniker

Tilgjengelighet

Du ser oss overalt med bilene våre – og kanskje er vi i nærheten av deg når du trenger oss? Ta en telefon og hør med oss, da!

Vårt hovedkvarter ligger på Sola, ikke langt fra lufthavna, og derfra dekker vi hele fylket med bilene og fagfolkene våre.